Shoplog: Action & Groenrijk

Mijn vriend en ik zijn momenteel druk in de tuin bezig. Er zit namelijk ontzettend veel mos in de tuin en ik wist dat ze bij de Action mest, kalkkorrels e.d. verkopen. Dus we besloten eerst even naar de Action te gaan en vervolgens naar Groenrijk, want de Action is meestal voordeliger dan tuincentra’s. Ik pakte een karretje bij de Action omdat zakken en pakken met tuinkorrels en mest echt niet in een mandje passen.. en tja, daar ging het mis. Er belande van alles in het winkelwagentje (hoe naïef om te denken dat je daar alleen koopt wat je écht nodig hebt!) en uiteindelijk kocht ik wat leuke accessoires voor de woonkamer en tuin. Benieuwd wat? Lees verder!

Het was niet helemaal een impuls aankoop hoor… mijn vriend en ik hebben een woonkamer make-over gehad en wij mochten de kamer nog op een leuke manier aankleden! De decoratieve spulletjes hadden we nog niet gekocht en we liepen er nu gewoon tegen aan. Ik heb het wel vaker gehad dat ik iets super leuks zie, het vervolgens niet koop, dan thuis spijt krijg, terug ga en dan tot de ontdekking kom dat het helaas is uitverkocht, niet meer verkrijgbaar is etc. Herkenbaar? Dat heb ik een paar keer gehad en dat vond ik zo balen!! Dus ik besloot nu de spulletjes die ik leuk vind (en die dus al min of meer op de planning stonden) gelijk maar te kopen. Je kan altijd nog ruilen als je spijt van de aankoop hebt. Maar dat heb ik zelf nog nooit gehad met dit soort aankopen.

Even een close-up van de spulletjes:

1. Bij de Action kochten we dit uiltje. Het is een gietertje en het snaveltje is de tuit waar het water uit komt. Hij is in verschillende kleuren verkrijgbaar. 2. Het kussen hebben we gekocht bij Groenrijk. Hij was wel erg prijzig € 30,- maar wel erg mooi vind ik. 3. Bij de Action kochten we ook deze vilten bloemen met lange stengel. Ik ben niet zo van de nepbloemen maar deze vind ik echt prachtig! 4. De groenkleurige vazen kochten we ook bij de Action. Je ziet ze ook bij de Intratuin, Tuinland en Groenrijk maar ze zijn bij Action echt zoveel goedkoper en je ziet het er bijna niet vanaf. Het paarse kleed hebben we gekocht bij Groenrijk. Deze is zo ontzettend superzacht en staat zo leuk bij onze paarse bank.

Ik vind shoplogs heel erg leuk om te zien bij anderen alleen soms mis ik het resultaat. Dus hoé heb je de spulletjes ingericht of hoé heb je de gekochte kleding gecombineerd etc. Dus vandaar dat ik nu even een foto heb toegevoegd van hoe de spulletjes in ons huisje nu staan.

1. Zoals je kan zien staan de bloemen in een lange vaas in het halletje. Ik zocht al een poosje een leuk doel voor deze grote vaas. Ik had er eerst kerstballen in maar die heb ik in januari eruit gehaald. 2. De groene vazen wilde ik eerst op de vensterbank zetten maar ik vind ze ook leuk op tafel staan. Ik denk dat deze vazen regelmatig van plek zullen veranderen. 3. Het uiltje staat buiten op het houten tafeltje. De achtertuin is momenteel ook aan verandering onderhevig maar voorlopig staat hij hier prima. 4. Het kleed en het kussen liggen op de bank! Heerlijk ’s avonds tegen elkaar aan kruipen zo!

Ohw ja en natuurlijk de spulletjes waar we éigenlijk voor kwamen hihi….. Ik heb nog meer bij Groenrijk gekocht maar dat zie je wel verschijnen in een tuin update!

De prijslijst voor de liefhebbers:
– Groene bolvaas € 3,99 per stuk
– Groene ronde lange vaas € 4,99
– Kunstbloem Dahlia 85 cm €2,79 per stuk
– Decoratie uil € 4,95
– Graszaad 1 kg € 3,95
– Gazonmest 5 kg € 3,75
– Kleed € 14,95
– Kussen € 29,95
– Mos weg € 9,99

Heb jij onlangs (nog bij de Action) geshopt?

8 reacties

 1. Ik zie altijd zoveel leuks bij de Action. Ik kan blijven kopen. :mrgreen: Die vaasjes zijn erg leuk. Ik heb ze in een lange, smalle variant in de vensterbank staan.
  Wendy heeft onlangs geplaatst…The Fairytale TAG

 2. Die bolvazen, die zijn leuk hè? Wij hebben er één op onze slaapkamer staan op mijn nachtkastje. Toevallig ben ik vandaag ook bij Groenrijk geweest, voor viooltjes en potgrond. Ik ben wel fan van tuincentra.. Net als van Action trouwens :wink:
  Cindy heeft onlangs geplaatst…Goed voor deze lente: drink water!

  1. Ja ik vind die bolvazen erg leuk! Ik heb het gezien in je artikel! Grappig dat je ook naar Groenrijk bent geweest! Ik ben dol op viooltjes heb ze hier ook in de tuin staan.

 3. Wat een leuke spulletjes allemaal! Heel leuk hoor. Zulke vazen (die groene, maar dan gewoon doorzichtig) hebben wij ook.
  Dina heeft onlangs geplaatst…Lummeldagjes