Vakantiedoel 1: Voortuin aanpakken

Zoals je in dit artikel kon lezen heb ik nu vakantie en heb ik mezelf 4 doelen gesteld die ik graag wil realiseren! Het eerste doel is de voortuin aanpakken en dat is na 2,5 uur goed zwoegen in de tuin goed gelukt! Ik vind dat ik het tuinieren echt mee mag rekenen met de de sportactiviteiten die ik bijhoudt want men.. wat krijg je daar een spierpijn van haha… Maar het eindresultaat mag er wezen! Kijk mee naar de before and after foto’s!

Voor: Zoals je kan zien veel onkruid, veel gras, uitgebloeide bloemen, kortom één grote wildernis.

Na: Zoals je kan zien heb ik al het onkruid, gras en uitgebloeide bloemen verwijderd. Daarna heb ik nog geschoffeld en de boel aangeharkt.

Ik ben behoorlijk tevreden over het eindresultaat! Ik wil de hele voortuin nog graag vol planten met bodembedekkers zodat het onkruid geen kans krijgt maar dat is budgetair even niet mogelijk en bovendien is het niet echt handig om in het najaar plantjes te gaan poten. Dus ik hoop in het  komende voorjaar de tuin weer leuk om te fleuren met allerlei mooie plantjes.. tot die tijd moet ik de voortuin gewoon regelmatig onkruid vrij maken :)!

Houd jij ook van tuinieren?

6 reacties